Beddengoed

Beddengoed is al het textiel dat op het bed gebruikt wordt. Het beddengoed is een belangrijk onderdeel van een goede nachtrust.
Het is zonde om een goed ventilerend bed te hebben en vervolgens geen bedtaxtiel te gebruiken dat geen lucht door laat.
Minstens zo belangrijk is dat het comfortabel aanvoelt en er gewoon mooi uit ziet. 

Dekbedden

Een dekbed dat comfortabel aanvoelt draagt bij aan een goede nachtrust. Niet te warm of te koud is wel heel belangrijk omdat het dan in de weg zit met gevolg veel draaien en keren in bed tijdens de slaap.
Dekbedden bij Morgana Haarlem zijn opgedeeld in vier warmteklasses, elk geschikt voor een seizoen. Er zijn ook een 4 seizoenen dekbedden die je het hele jaar door kunt gebruiken.

kayori-beddengoed-haarlem (1) 

Dekbedovertrekken

Wij hebben een mooie verrassende collectie dekbedovertrekken van verschillenden merken en in verschillende prijsklassen.
Katoen, zijde of linnen in verschillende mooie motieven of stijlvolle effen kleuren. Stap gerust even binnen en kijk even rustig rond.
De overtrekken zijn verkrijgbaar in alle gangbare maatvoeringen, van een kinderdekbedovertrek tot een tweepersoonsdekbedovertrek met een breedte van 260 cm.

 

Hoeslakens

Goede hoeslakens voor matrassen en toppers dragen bij aan het comfort, uitstraling en de hygiëne van je bed.  Wit of in een kleur gemaakt van katoen of bijvoorbeeld katoen-satijn en comfortable linnen, alles is bij ons verkrijgbaar!

 

Hoofdkussens

Een hoofdkussen moet comfortabel liggen en de juiste ondersteuning bieden. Je rug- en nekwervels moeten in een rechte lijn liggen.
Met deze slaaphouding voorkom je dat je wakker wordt met een stijven nek. Bij ons in de winkel kunt u de verschillende hoofdkussens even uit proberen.
Hoofdkussens in alle soorten en maten met verschillende hardheden zoals soft, medium en stevig, met of zonder neksteun.

 

 

 

 

365 dagenslaapgarantie

Best getest

Laagste prijsgarantie

Gratis slaaptest

Gratis check-up service

Gratis bezorging & montage

Contact

  • Morgana Haarlem
  • Raadhuisstraat 15
  • 2101 HC Heemstede
  • 023 - 547 0464

Openingstijden

Maandag gesloten  
Dinsdag 10:00 17:30
Woensdag 10:00 17:30
Donderdag 10:00 17:30
Vrijdag 10:00 17:30
Zaterdag 10:00 17:00
Zondag op afspraak  


Op afspraak na sluitingstijd is mogelijk.

Vestigingen